150 Aniversari dels Moros Grocs

13:14 Posted In Edit This 0 Comments »

Com tots sabeu, aquest any es celebra el 150 aniversari de la nostra comparsa. La junta de l'aniversari està buscant fotografies de les esquadres amb tots els tratges que s'han tret, aleshores, us demane que si en teniu alguna podeu enviar-m'ho a estr87@hotmail.com o per altra banda també podeu entrar a: http://www.morosicristianscastalla.org/150aniversarimorosgrocs.php on us posa on enviar-ho directament. Per favor, col·laboreu si teniu alguna fotografia que meresca estar a l'exposició. Gràcies i a gaudir del nostre 150 ANIVERSARI!!!

història i evolució de l'esquadra (3)

13:02 Posted In , Edit This 0 Comments »

Aquest és el segon vestit que l'esquadra va estrenar a l'any 1995. Amb la realització del mateix s'hi van afegir noves membres que actualment encara pertanyen a l'esquadra, d'altres ja no estàn. El tratge va ser confeccionat a Castalla i portavem alguns objectes autèntics del Marroc com els collars o la cantimplora platejada que algunes encara porten en determinats moments de la festa.




història i evolució de l'esquadra (2)

13:00 Posted In , Edit This 0 Comments »

Aquesta foto correspon a l'any 1994. durant aquest any vam haver de fer modificacions al barret perquè a algunes ja no les cabia. L'edat que teniem era al voltant dels 7 anys.


història i evolució de l'esquadra

12:54 Posted In , Edit This 0 Comments »
Aquest va ser el primer tratge que va dur l'esquadra a l'any 1991. Les edats oscil·laven entre 3 i 5 anys. La vestimenta va ser confeccionada a Castalla. El turbant el van fer les mares totes juntes a una caseta de camp mentre totes ens banyavem. Nota: com podeu veure a una de les fotografies, a l'any 1992 vam ixir a la part posterior de la carrossa on no ens veia ningú (no cabiem ja dalt...) jeje.

Salutacions!!!

12:46 Posted In Edit This 0 Comments »

:

Benvinguts/des!! aquest és el nou blog de l'esquadra la polseguera. Ací hi podràs trobar un munt de coses sobre l'esquadra, els moros grocs i moltes coses més relacionades amb la festa. Esperem que passeu un bon rato ficant la mirada a aquest blog. Adèu!!!!